Oštećen telekomunikacioni ormarić u Foči

0

FOČA – U Foči oštećen je telekomunikacioni ormarić, vlasništvo kompanije „M:tel“, a pričinjena šeta procijenjena je na 200 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.Riječ je telekomunikacionom ormariću sa višežilnim kablovima koji se nalazi u Ulici cara Lazara.

O navedenom događaju obaviješten je nadležni tužilac Okružnog suda u Trebinju, a policijski službenici su izvršili uviđaj i rade na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje tuđe stavri.

Na magistralnom putu M-18 u mjestu Vojkovići, opština Istočna Ilidža, juče oko 11.00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno.

Do nezgode je došlo kada je vozač čiji su inicijali S.M, upravljajući vozilom „reno pet“ usljed neprilagođene brzine udario u autobus na parking prostoru, odbio se, i udario u vozilo iz supritnog pravca.

Lice čiji su inicijali G.V. kao suvozač u vozilu koje je dolazilo iz suprotnog pravca zadobilo je lom desne podlaktične kosti i ugrovanost grudnog koša i glave, zbog čega je zadržano na liječenju u Bolnici Istočno Sarajevo.

Policija je izvršila uviđaj.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments