Ostali u narodu, pouzdan partner i oslonac građanima

0

Opštinski odbor Demokratskog saveza /DEMOS/ Pale saopštio je da je prepoznat kao stranka koja je ostala u narodu i čiji kadrovi na važnim pozicijama odgovorno upravljaju resursima kojima raspolažu.

Iz paljanskog Odbora su naveli da je rukovodstvo stranke pohvalilo njihove napore u trogodišnjem periodu da izgradi DEMOS na Palama kao jednu od dvije vodeće političke partije u ovoj opštini, gradeći se kao stranka koja je pouzdan partner i oslonac svojim sugrađanima.

„DEMOS na Palama je prepoznat kao stranka koja je izrasla iz naroda, ali i ostala u narodu, te da kadrovi ove stranke koji su na odgovornim pozicijama odgovorno upravljaju resursima kojima raspolažu i nisu se odrodili od svojih sugrađana već su im i dalje dostupni da saslušaju sve njihove probleme i potrebe i pomognu u njihovom rješavanju“, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Opštinskog odbora DEMOS Pale Dejan Kojić je istakao da građane privlači to što je DEMOS dosljedan u svojim politikama, što principijelno drži do riječi date sugrađanima i ne odstupa od stavova ni onda kada zna da bi to možda donijelo benefite stranci ili pojedincima u njoj.

On je naglasio da DEMOS pred građane izlazi čistog obraza i ruku, spreman da ih pogleda u oči i da je siguran da to građani prepoznaju i da će to nagraditi na izborima.

Iz ovog odbora su naveli da su u prošloj sedmici ugostili najviše rukovodstvo stranke kada su predstavljeni rezultati rada Odbora u proteklom periodu i plan predizbornih aktivnosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare