Osnovci dobili novo grijanje zahvaljujući Vladi Republike Srpske

0

MILIĆI – Vlada Republike Srpske donirala je 14.000 KM za osposobljavanje grijanja u područnom odjeljenju Osnovne škole „Aleksa Jakšić“ u milićkom naselju Dubnički Most što će učenicima omogućiti bolje uslove, rekao je direktor škole Radomir Madžarević.

Madžarević je zahvalio Vladi za ulaganja u obrazovanje, navodeći da je urađeno centralno grijanje na pelet.

On je podsjetio da područno odjeljenje u Dubničkom Mostu pohađa 14 učenika, da na raspolaganju ima dva bim-projektora i tablet uređaje za sve učenike, koji su dobijeni u okviru programa „Dositej“.

Madžarević je istakao da je škola fantastično opremljena zahvaljujući i zalaganjima načelnika i rukovodstva škole.

Načelnik opštine Marko Savić zahvalio je Vladi Republike Srpske za ulaganja u obrazovne ustanove na području Milića, podsjetivši da su u proteklom periodu rekonstruisali krov i zamijenili stolariju za šta je izdvojeno oko 18.000 KM.

„Vlada je ponovo izdvojila 14.000 KM za instalaciju grijanja i ova škola je u potpunosti moderna, od prostorija koje su okrečene, do trakastih zavjesa na prozorima i svega što je svrstava u moderne obrazovne ustanove“, naveo je Savić.

On je zahvalio direktoru Madžareviću za predan trud i rad, za unapređenje školstva, te dodao da će i ubuduće imati podršku lokalne Uprave.

Učiteljica Đurđijana Mišić zahvalila je svima koji su učestvovali u unapređenju uslova rada u školi.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare