Osmomartovska radionica u Narodnoj biblioteci

0

ZVORNIK – U Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci u Zvorniku danas je, povodom Međunarodnog dana žena, održana radionica, prva u nizu koje ova ustanova organizuje.

Direktor Biblioteke Nega Stjepanović rekla je Srni da je desetoro osnovaca danas tokom radionice izrađivalo osmomartovske čestitke koje će pokloniti mamama i bakama, ali i članicama biblioteke.

Ona je dodala da je cilj da se kod najmlađih sugrađana razvija kreativnost i inventivnost u čemu je Biblioteka i do sada bila nosilac.

„Mi smo anketirali svoje korisnike, koji idu u osnovnu školu, da li bi bili zaiteresovani da učestvuju u kreativnim radionicama koje će u narednom periodu organizovati naša ustanova, na šta su oni pozitivno odgovorili. Obezbijedili smo materijal za rad, a oni su pokazali svoju kreativnost“, rekla je Stjepanovićeva.

Prema njenim riječima, ovo je prva u nizu sličnih aktivnosti u Biblioteci.

„Mi ćemo već za desetak dana pružiti mogućnost našim malo starijim korisnicima koji su izrazili želju da budu u ulozi bibliotekara određen broj časova“, najavila je Stjepanovićeva i dodala da će svakih desetak dana biti neka radionica.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare