Osipaju se redovi “Jahorinki”

0

Redovi našeg premijerligaša OK “Jahorina”, su počeli da se osipaju.

Kapiten ekipe Nevena Čvoro i reprezentativka Nataša Slijepčević koje su prve odbojkaške korake i afirmaciju stekle u ekipi iz Pala, odlučile su se za nove izazove i karijeru nastavljaju u novim klubovima.

Kako stvari stoje, karijeru privodi kraju i odlični “srednji bloker” i jedna od najboljih igračica u ligi Jelena Bakmaz, pa će redovi najboljeg ženskog paljanskog sportskog kolektiva neigranjem tri igračice iz prve postave u novoj sezoni biti oslabljeni.

Kapiten “Jahorinki” Nevena Čvoro koja igra na poziciji “primača servisa”, karijeru će nastaviti i u novoj sezoni svojim iskustvom i odbojkaškim znanjem, pojačati redove odbojkašica “Kule” iz Gradačca.

Na izlaznim vratima kluba je i paljanska odbojkaška reprezantativka Nataša Slijepčević, koja je dogovorila saradnju i igranje u novom dresu ekipe iz Gacka, pa će tako “Gačanke” u naredno prvenstvo ući jače za izvanrednog reprezentanivnog “srednjeg blokera”.

Našim odbojkaškicama želimo da ih prati sportska sreća, da ostvare svoje sportske ambicije i u novim klubovima.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments