OŠ Srbija: Obilježen Dan škole i učeničkih postignuća

0

U petak 24.05.2013. godine učenici i nastavnici OŠ „Srbija“ proslavili su Dan škole i učeničkih postignuća. Pored programa koji su učenici prikazali, gosti i posjetioci su upoznati sa mnogim postignućima i aktivnostima učenika ove škole u protekloj školskoj godini.

Pored toga što je prikazan, kao i uvijek, zanimljiv i prigodan program, učenici su nam pokazali svoje kreacije i iskazali svoju kreativnost kroz modnu reviju. Na veliko oduševljenje prisutnih, prikazane su veoma zanimljive kreacije šešira, koje su učenici izradili sa svojim nastavnicama.

24.05. je dan kada se proslavljaju sveti Ćirilo i Metodije, solunska braća – tvorci glagoljice, koji su širili hrišćanstvo i pismenost među Slovenima u IX vijeku.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/dan-os-srbija-2013/] width=[54] height=[54] title=[OŠ Srbija] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Foto Vasić)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare