OŠ Pale: Učenik generacije Stefan Malbašić

0

U Kulturnom centru Pale sinoć je održan Dan učeničkih dostignuća Osnovne škole „Pale“ u okviru kojeg se učenicima uručuju svjedočanstva, vukovcima priznanja, kao i priznanja učenicima koji su ostvarili zapažen nastup na smotri recitatora, opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima.

Ove godine uspjeh na takmičenjima je ostvarilo 15 učenika kojima su ovom prilikom uručene knjige na poklon, koje je obezbijedila Osnovna škola „Pale“.

Vukovu diplomu ove godine je dobilo deset učenika: Stefan Malbašić, Ivana Lopatić, Marija Rudić, Nikolina Klačar, Ana Marija Stanišić, Tijana Begović, Tanja Veselinović, Neven Dragutinović, Marko Rajić i Zorana Veselinović.

Svim vukovcima načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je uručio simboličnu novčanu nagradu, a direktor OŠ „Pale“ Željko Forcan je uručio knjigu.

Ove godine najbolje rezultate je postigao Stefan Malbašić, koji je dobio priznanje za učenika generacije. Stefan je osvajao prva i druga mjesta na republičkim takmičenjima, a pored škole Stefan trenira fudbal i član je Kulturno umjetničkog društva „Mladost“.

Dan učeničkih dostignuća je pratio kulturni program, a nastup su imali učenici, članovi KUD-a „Mladost“ Pale, kao i dramska sekcija OŠ „Pale“.

(www.palelive.com / Foto Vasić)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare