OŠ Pale: Svečano otvoren lift za djecu sa posebnim potrebama

0

U Osnovnoj školi Pale danas je svečano otvoren lift za djecu sa posebnim potrebama. Projekat u vrijednosti od 30.000 KM je realizovan sredstvima nevladine organizacije “Vorld vižn”, Vlade RS, predsjednika Republike Srpske, opštine Pale, privrednh subjekata i donatora.

Direktor škole Željko Forcan podsjetio je da su učenici, u saradnji sa “Vorld vižnom”, uradili projekat pod nazivom “Uklonimo arhitektonske barijere”, čija bi realizacija pomogla učenicima sa posebnim potrebama da dođu do kabineta na prvom i drugom spratu.

Organizacija “Vorld vižn” je do sada provela niz projekata i uložila više od 40.000 KM za nabavku nastavnih sredstava i opremanje kabineta, ove škole.

Lift će u budućnosti olakšati kretanje djeci s posebnim potrebama u Osnovnoj školi Pale. Svečanom otvaranju lifta, danas su prisustvovale ličnosti iz javnog života lokalne zajednice, a učenici su priredili bogat kulturni program.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/otvaranje-lifta-os-pale/] width=[54] height=[54] title=[OŠ Pale: Svečano otvoren lift za djecu sa posebnim potrebam] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Foto Vasić)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments