Organizovano polaganje za nosioce pojaseva Džudo kluba „Rajko Kušić“

0

U skladu sa godišnjim programom rada u Džudo klubu „Rajko Kušić“, tradicionalno krajem kalendarske godine organizuje se polaganje za nosioce pojaseva.

Ova aktivnost posebno je značajna za najmlađe članove koji su pred svojim roditeljima demonstrirali vještine kojima su ovladali.

Ove godine nakon selekcije koja je izvršena u pripremnom periodu, polaganju je pristupilo 33 takmičara starosnog uzrasta od pionira do juniora.

Osim početnih učeničkih pojaseva u najmlađim uzrasnim kategorijama smeđi pojas položilo je pet takmičara, (Planić Marko, Planić Milan, Divljan Ivan, Borovčanin Nenad i Cerovina Dalibor), koji su stekli uslove za majstorske kandidate, tako da će po navršetku 18 godina moći izaći na polaganje majstorskog pojasa (crni pojas 1. dan), koje se organzuje jedanput u toku godine na seminaru tokom ljetnog kampa u Trebinju pred internacionalnom komisijom.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/dzudo-polaganje-za-pojaseve-24-12-2014/] width=[54] height=[54] title=[Džudo klub „Rajko Kušić“ polaganje] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare