Organizovana škola skijanja za učenike OŠ „Srbija“

0

Kao i prošle, i ove godine su 33 učenika iz OŠ „Srbija“ na dar za Novogodišnje i Božićne praznike dobili besplatno skijanje na Jahorini. Zahvaljujući ljudima koji vode Hotel „Nebojša“, učenici ove škole su dobili kompletnu ski opremu, korišćenje ski lifta i časove skijanja.

Trud se isplatio, djeca su naučila svoje prve „skijaške korake“ i uživala u prelijepom danu na Jahorini. Pored toga što je vrijeme bilo idealno, za provod na otvorenom, ovo druženje je propratilo i opšte zadovoljstvo i smijeh djece.

Instruktori skijanja su bili raspoloženi i dali veliki doprinos kako bi djeca sa Pala prije svega zavoljela skijanje, nešto naučila, ali i kako bi im se srcima približila naša planinska ljepotica, jer kako saznajemo, među učenicima je bilo i onih koji su prvi put na Jahorini, a velika većina djece je prvi put stala na skije.

Učenici su posebno zahvalni svojoj nastavnici Ivani Lizdek koja je bila glavni organizator ovog druženja, ali i jedan od animatora za igre na snijegu.

Mali skijaši su prije odlaska na skijanje dobili užinu da bi imali dovoljno energije, a nakon odrađenih časova skijanja po sendvič i sok. I za to se pobrinula nastavnica Ivana, koja će vjerujemo u srcima naših školaraca zauzeti veliko mjesto poslije ovako lijepih gestova.

I opet, sreća i osmijeh na licima đaka su pokazali: „…koliko je malo potrebno da budemo srećni i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.“ – Ivo Andrić.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare