Organizovan prijem za bivše načelnike i funkcionere opštine Pale

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Pale Miroslav Brčkalo organizovali su danas prijem za bivše funkcionere opštine Pale.
Bila je to prilika da se na jednom mjestu nađu svi oni koji su doprinijeli, svako u svom mandatu, funkcionisanju paljanskih institucija, osnivanju ustanova i preduzeća i razvoju opštine u cjelini.

Prijem za bivše načelnike, predsjednike skupština i izvršnih odbora, organizovan je prvi put u okviru obilježavanja Dana i krsne slave opštine, a namjera aktuelnog opštinskog rukovodstva jeste da to postane praksa narednih godina.

Prema riječima načelnika opštine Miodraga Kovačevića, svako od bivših funkcionera dao je u svom mandatu i u određenim okolnostima doprinos razvoju opštine. „Nikada nije bilo lako raditi taj posao, jer svako vrijeme imalo je svoje probleme i svoje izazove“, rekao je Kovačević.

Dragomir Jovanović bio je predsjednik SO Pale 1985. i 1986. godine. U to vrijeme počela je ekspanzija gradnje u Palama, napravljeni su regulacioni planovi i planska dokumentacija za Pale centar, počelo se razmišljati o izgradnji gradskog šetališta, uređeni su prvi ružičnjaci.

Načelnik opštine Pale u protekla dva mandata Slobodan Savić kaže da je danas ponosan na sve ono što je urađeno u ovoj lokalnoj zajednici u proteklih 10-ak godina. Sve što je planirano tih godina, realizovano je, a svi oni koji su bili na nekim funkcijama, treba i dalje da doprinose, u granicama svojih mogućnosti, da se razvoj Pala nastavi, rekao je Savić.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević poklonio je bivšim funkcionerima po primjerak knjige Sava Živkovića i pozvao ih da se i naredne godine okupe na ovakvom druženju.

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare