Organizovan prevoz samo subotom i nedjeljom

0

Ugovoreni prevoz na relaciji Sarajevo – Jahorina i Istočno Sarajevo – Jahorina će, zbog završetka zimskog raspusta, do 28. februara biti organizovan samo subotom i nedjeljom, saopšteno je iz sarajevskog „Centrotransa“.

Do sada je prevoz za Jahorinu bio organizovan svaki dan.

Prevoz se organizuje u saradnji sa Olimpijskim centrom „Jahorina“ sa polaskom u 8.30 časova sa Ilidže, sa usputnim stajalištima: Stup, Nedžarići, Alipašino Polje, Otoka, Socijalno, Pofalići, Zemaljski Muzej, Skenderija, Drvenija, Vijećnica, Pale, Jahorina.

Polasci će biti organizovani i sa autobuske stanice Istočno Sarajevo sa istim terminom na relaciji Istočno Sarajevo – Pale – Jahorina.

Povratak sa Jahorine je u 16.00 časova.

Cijena kupona kojim, osim prevoza, putnici ostvaruju i dodatne usluge iznosi pet KM za odrasle u jednom smjeru dok je kupon za prevoz u oba smjera sedam KM. Djeca do sedam godina plaćaju tri KM, a u oba smjera pet KM.

U saopštenju se navodi da putnici sa kupljenim kuponom ostvaruju i pogodnosti u svim objektima hotela „Bistrica“, i to 50 odsto popusta na cijenu kafe, čaja i korištenja bazena, a sarajevski roštilj mogu dobiti za šest KM.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare