Organizovan Dan otvorenih vrata za najmlađe Paljane

2

Policijska uprava Istočno Sarajevo organizovala je danas „Dan otvorenih vrata“ za učenike osnovne škole i djecu iz vrtića sa područja Pala kako bi im predstavili materijalno-tehnička sredstva, opremu i vozila kojima raspolažu policijski službenici prilikom obavljanja redovnih zadataka.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je novinarima da je cilj ove aktivnosti približavanje policijske profesije sugrađanima, ali i sticanje povjerenja u policiju, posebno onih najmlađih.

Stokanovićeva je dodala da su djeci na njima prilagodljiv način Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Istočno Sarajevo, Policijske stanice Pale, te paljanske Jedinice žandarmerije i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, prezentovali materijalno-tehnička sredstva.

„Na obostrano zadovoljstvo mališani su uživali u razgovoru sa policijskim službenicima, razgledajući opremu i vozila. Ova aktivnost biće realizovana i u ostalim organizacionim jedinicama u sastavu ove policijske uprave“, istakla je Stokanovićeva.

„Dan otvorenih vrata“ organizovan je povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske – 4. aprila.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Dječiji centar „Bubamara“)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bravo! Djeca i oružje na jednoj slici. Pedagoški, nema šta!

jao jao najbolje onda odgojiti debiIa koji ne zna za zlo na svijetu i misli da su sve okolo ruzicasto cvijece i dobri hipici