Opština Pale preuzela dugovanja klubova i obezbijedila im besplatne termine u SPC “Peki”

0

Uzimajući u obzir cjelokupnu ekonomsku situaciju, rukovodstvo opštine Pale odlučilo se da preuzme dugovanja sportskih klubova koji svoje treninge obavljaju u SPC “Peki”, a nastali su po osnovu neplaćenih termina za kraj protekle godine i obezbjedi im besplatne termine za treninge u 2014. godini.

Sa ovom odlukom danas su upoznati predstavnici klubova OK “Student”, ŽOK “Jahorina”, KK “Jahorina”, KK “Feniks”, KK “Tri poena”, RK “Pale”, Škola fudbala “Piksi” i KMF “Jahorina”.

Prema riječima načelnika opštine Pale Miodraga Kovačevića, opštinsko rukovodstvo je u protekloj godini stvorilo kapacitete da može da donese ovakvu odluku i obezbijedi dodatnu pomoć klubovima što na godišnjem nivou iznosi oko 30.000 KM.

Kovačević je dodao da je osnovni cilj da klubovi mogu nesmetano nastaviti trenirati i okupljati mlade ljude, a i organizovati sportske susrete i događaje u kojima uživaju svi građani Pala.

Predstavnici klubova izrazili su zahvalnost rukovodstvu opštine, prvenstveno na stvaranju dobrih uslova za treninge, a posebno za ovakvu odluku koju su ocjenili kao značajnu pomoć i veliki podstrek za opstanak u svijetu sporta i bolje rezultate.

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments