Opština Pale objavila tender za izgradnju sportske dvorane

0

Nenad Vuković, zamjenik načelnika opštine Pale izjavio je danas Srni da je opština Pale danas u Službenom glasniku BiH objavila tender za nastavak izgradnje sportske dvorane.

Opština Pale će odabrati najpovoljnijeg ponuđača za četrdeset dana, koliko traje međunarodni postupak u skladu sa procedurom koju nalaže Zakon o javnim nabavkama.

Vuković je istakao da je ovo najvažniji projekat opštine Pale u ovom mandatu, a i u ovoj godini. Opština je obezbijedila kreditnim sredstvima dva miliona KM, a Skupština opštine Pale je donijela odluku da u naredne tri godine izdvoji milion i po maraka iz budžetskih sredstava.

Ostala sredstva neophodna za završetak ovog velikog projekta će se obezbijediti iz drugih izvora, a prvenstveno putem Ministarstava za porodicu, omladinu i sport i Ministarstva prosvjete i kulture RS.

Zamjenik načelnika se osvrnuo i na druge projekte, pa je istakao da je u toku izgradnja ulica Milutina Milankovića i Boška Jugovića koje će značajno promijeniti saobraćajnu i pješačku infrastrukturu na Palama. Vrijednost ove investicije je 400.000 KM.

U toku je i procedura za izgradnju dva višenamjenska sportska igrališta u paljanskim naseljima Obilićevo i Dušanovo u vrijednosti oko 90.000 KM.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare