Opština organizuje podjelu paketića

0

ISTOČNO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo saopštila je da će i ove godine organizovati svečanu podjelu novogodišnjih paketića za djecu sa prebivalištem na teritoriji ove lokalne zajednice.

U saopštenju se precizira da će za djecu do osam godina koja su upisana u vrtiće „Maca“, „Vratite nam osmijeh“ i „Patrijarh Pavle“, te Osnovnu školu „Sveti Sava“ spiskove dostaviti navedene ustanove i biće pripremljeni paketići, te da nema potrebe da roditelji pojedinačno prijavljuju djecu.

Za djecu koja ne pohađaju pomenute vrtiće, ni Osnovnu školu „Sveti Sava“, a imaju prebivalište na teritoriji ove lokalne zajednice, opština Istočno Novo Sarajevo poziva roditelje da prijave za dodjelu paketića izvrše u Mjesnoj zajednici kojoj pripadaju, svaki radni dan od 9.00 do 14.00 časova.

Krajnji rok za prijavu je 10. decembar do 14.00 časova, nakon čega će biti kompletirani spiskovi i roditelji obaviješteni o terminu preuzimanja paketića.

Ukoliko epidemiološka sitacija dozvoli, svečana podjela paketića biće organizovana 29. decembra u terminima koje će opština Istočno Novo Sarajevo naknadno objaviti.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Opština Istočno Novo Sarajevo)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare