Oprez, odron na putu Rogatica-Ustiprača

1
Odron na putu prema Višegradskoj banji
Ilustracija

ROGATICA – Na putu Rogatica-Ustiprača, u mjestu Sastavci, zbog većeg odrona putnička vozila saobraćaju naizmjenično jednom trakom, dok autobusi i teretna vozila ne mogu saobraćati, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U saopštenju je navedeno da je, takođe zbog odrona, na dionici Brod na Drini-Granični prelaz Hum/Šćepan Polje, putnički saobraćaj otežan, a za teretna vozila obustavljen.

„I na ostalim dionicma skrećemo pažnju na sporiju i oprezniju vožnju. Na putevima na kojima se izvode sanacioni radovi, obavezno je poštovanje privremene signalizacije koja reguliše saobraćaj“, poručili su iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U saopštenju je navedeno da na graničnim prelazima u BiH nema zadržavanja.

Uskoro će biti uklonjen odron kod Rogatice

Uskoro će biti uklonjen odron Na dijelu magistralnog puta Podromanija-Višegrad, u mjestu Kukavice kod Rogatice, rečeno je Srni u preduzeću „Romanijaputevi“.
Do odrona je došlo oko 17.00 časova.

Tehnički direktor u ovom preduzeću Dragan Buloščić naglasio je da je jedna traka osposobljena za odvijanje saobraćaja i da će ubrzo odron biti uklonjen, a odvijanje saobraćaja na ovoj dionici normalizovano.

U Policijskoj stanici Rogatica rečeno je Srni da se saobraćaj za putnička vozila na ovoj dionici odvijao naizmjenično od 16.25 časova do 18.50 časova, a nakon toga je počelo naizmjenično odvijanje saobraćaja i za teretna vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Prije ce biti kliziste (sklizala zemlja iznad puta), nego odron (odronilo se kamenje i stijene iznad puta).
Kako god okrenes, vrlo opasna situacija nocu.