Opremljena dva kabineta

0

ZVORNIK – U Srednjoškolskom centru /SŠC/ “Petar Kočić” iz Zvornika dva kabineta matematike dobila su novi namještaj vrijednosti 5.700 KM, zahvaljujući donaciji predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, saopštila je danas direktor ove škole Biljana Pisić.
“Nakon predstavljanja rezultata i uspjeha naše škole predsjedniku Narodne skupštine Igoru Radojičiću koji nas je posjetio u prošlom polugodištu, on je predložio kabinetu predsjednika Republike da nam donira namještaj za dva kabineta, što je sada realizovano. Zahvalni smo svima koji nam pomažu kako bismo unaprijedili kvalitet nastave i omogućili učenicima što bolje uslove”, rekla je Pisićeva novinarima.

Ona je izrazila zadovoljstvo i zbog činjenice da u ovoj srednjoškolskoj ustanovi svake godine na školsku slavu svečano otvaraju neku novoobnovljenu učionicu, a prije dvije godine otvorena je i nova fiskulturna sala.

Pisićeva je dodala da su oba kabineta i okrečena, a radijatori prefarbani, čime su oni potpuno rekonstruisani, kao i da će svečano otvaranje biti na ovogodišnjoj proslavi Svetog Save.

“Osim toga, iz vlastitih sredstava, odnosno od upisnina, nabavili smo i dva projektora, dva platna i štampač u vrijednosti 2.300 KM. Novi projektori i platna biće postavljeni u kabinetima fizike i biologije”, najavila je Pisićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments