Opljačkana pumpa, pljačkaši uhapšeni

0

Policija je na Palama uhapsila dva lica koja su osumnjičena za pljačku na benzinskoj pumpi „Majneks“, potvrđeno je Srni iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Razbojnici su oko ponoći bejzbol palicom udarili po glavi čuvara pumpe, čiji su inicijali N.B., a zatim su ukrali za sada neutvrđenu količinu novca.

“Pripadnici Policijske stanice Pale su na osnovu zapisa sa video-nadzora na toj pupmi veoma brzo otkrili i lišili slobode dvojicu razbojnika koji se sada nalaze u policiji na Palama, na kriminalističkoj obradi“, izjavila je jutros Srni portparol CJB Danka Tešić.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni državljani Srbije.

Državljani Srbije priznali da su opljačkali pumpu

Dvojica državljana Srbije, koji su sinoć uhapšeni, priznali da su izvršili pljačku na benzinskoj pumpi „Majneks“ na Palama, potvrdila je portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

“Dva lica su državljani Srbije, jedan od njih studira na Palama. Oni se trenutno nalaze u policijskoj stanici na Palama radi kriminalističke obrade“, rekla je Tešićeva novinarima na Palama, dodajući da su ova lica otkrili gdje su ostavila bejzbol palicu kojom su udarili po glavi čuvara pumpe, rukavice i ukradeni novac.

Razbojnici su oko ponoći bejzbol palicom udarili po glavi čuvara pumpe, čiji su inicijali N.B, a zatim su ukrali za sada neutvrđenu količinu novca.

“Pripadnici Policijske stanice Pale su na osnovu zapisa sa video-nadzora na toj pupmi veoma brzo otkrili i lišili slobode dvojicu razbojnika“, rekla je ranije Danka Tešić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare