Omladina DNS-a pristupila paljanskom Demosu

6

Doskorašnji predsjednik Mladih DNS-a na Palama Miloš Blagojević danas je zajedno sa 20 omladinaca pristupio paljanskom Demokratskom savezu /Demos/.

Potpisivanju pristupnica prisustvovalo je rukovodstvo Opštinskog odbora Demosa na Palama Dejan Kojić, Srđan Butulija i Bojan Čvoro, koji su poželjeli dobrodošlicu novim članovima, saopšteno je iz ovog odbora.

Blagojević je istakao da je posljednjih godinu dana pratio rad paljanskog Demosa i uvidio da ova politička partija funkcioniše kao jedna velika porodica, što je njega i njegove kolege najviše privuklo da pristupe toj stranci.

On je istakao da je primjetno da Demos iskreno radi u korist lokalne zajednice i svih svojih građana, što govori da je način rada i ophođenja u ovoj stranci zaista drugačiji od ostalih političkih partija.

Predsjednik Mladih Demosa na Palama Ivan Jugović izrazio je veliko zadovoljstvo ovim političkim pojačanjem, ističući da je ovo još jedan dokaz da Demos, ne samo na lokalnom, već i na nivou regije, ima zdravu političku strategiju koja privlači sve veći broj mladih ljudi.

„Imamo svakodnevan priliv novih članova, a ovim današnjim činom smo definitvno stavili pečat na tvrdnju da Demos Pale ima najbrojniju organizaciju mladih na području naše opštine“, zaključio je Jugović.

Potpredsjednik Mladih Demosa Republike Srpske Đorđe Kojić rekao je da mu je drago što su mladi prepoznali Demos kao svoju novu političku partiju, te da je siguran da će uz dobru atmosferu i harmoniju ostvarivati izvanredne rezultate u budućnosti.

„U proteklom periodu formirali smo i odbore mladih u ostalim opštinama na području Sarajevsko-romanijske regije, gdje sam primijetio ogromno interesovanje mladih ljudi prema politici koju Demos vodi nekoliko godina“, istakao je Kojić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
6 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

E blago nama kad je ovo vijest…

Tako mladi a već preletači…

Ovo je ustvari prvi Paljanski Perpentum mobile. S obzirom da je Paljanski Demos, bivši DNS, te da im je sada omladina DNS-a pristupila, to je tačno beskonačno kretanje jedne fluidne mase između stranaka. Djeco moja, ne mogu vas sve ti uhljebit’.

fluktuacije u izolovanom sistemu

Svaka čast omladino, srediće vam prika da konobarišete na svadbama!

hahahahahhaa