Oduzeto 50 bespravno posječenih trupaca jele i smrče

0

Pripadnici Policijske stanice Pale pronašli su lice sa inicijalima N.J. u čijem vozilu se na području Pala nalazilo 50 trupaca jele i smrče, koji nisu obilježeni odgovarajućim šumarskim žigom.

Policija je juče, nakon prijave da se u mjestu Dugi Do nalazi teretno motorno vozilo sa bespravno posječenim trupcima, na licu mjesta pronašla N.J. iz Pala, kao i kamion sa trupcima.

Trupci su oduzeti i predati Šumskom gazdinstvu „Jahorina“ Pale, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će tužilaštvu protiv N.J. biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima krađa i falsifikovanje znakova za obilježavanje robe, mjera i tegova.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su pronašli automobil „golf A2“, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.R. iz Istočnog Starog Grada, a na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake, čije važenje je isteklo. Daljim provjerama utvrđeno je da je automobil ukraden na području Kantona Sarajevo.

Nakon okončane kriminalističke obrade, protiv M.R. će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu posebni slučajevi falsifikovanja.

Ukradeni automobil biće vraćen vlasniku, a operativni materijal o njegovom pronalaženju dostavljen MUP-u Kantona Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare