Vrtić „Cvrčak“: Održana Završna priredba „Na put oko sveta“

0

Sinoć je u Kulturnom centru u Palama održana Završna priredba „Na put oko sveta“ u organizaciji Dječjeg vrtića Cvrčak.

Djeca su Živopisnim kostimima, muzikom, plesom i znanjem poveli mnogobrojnu publiku na obilazak raznih dijelova svijeta, njihovih običaja, kultura i jezika.

„Po završetku priredbe u ovoj školskoj godini ostaje nam realizacija Škole plivanja i Škole u prirodi – vikenda na Jahorini. Ali ono čime se posebno ponosimo jeste to da idemo ka tome da od septembra postanemo NTC vrtić. Ova priredba je upravo proizašla iz jednog takvog učenja.

Nama je ovo vjerovatno jedan od najemotivnijih momenata kada se polako opraštamo od 25 mališana koji će svoje buduće znanje sticati u školi. Ovim putem želim da njima i njihovim roditeljima poželim sve najljepše u budućnosti“, istakla je Ivana Savic.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/priredba-vrtic-cvrcak-na-put-oko-sveta/] width=[54] height=[54] title=[Održana Završna priredba „Na put oko sveta“ ] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Foto Vasić)

Save

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare