Održana završna priredba Edukativnog centra „Big Ben“

0

U nedjelju 12. juna u Kulturnom centru Pale održana je završna i tradicionalna priredba Edukativnog centra „Big Ben“.

„Bila je to dobra prilika da se podsjetimo svega što smo radili u proteklih godinu dana“, izjavila je Ana Vuković Čegar i dodala da duguje veliku zahvalnost roditeljima i svima koji su učestvovali da centar funkcioniše kao jedna velika porodica.

A dešavanja je bilo zaista mnogo. Održana je Tribina stop vršnjačkom nasilju, organizovano je putovanje u Austriju i Italiju, organizovana je posjeta ambasadi Amerike, polaznici su učestvovali na međunarodnom Spelling bee takmičenju, organizovan je kamp izlet na Jahorinu, a Nenad Đurić je režirao film o Big Benu. Radionica je osvojila prvu nagradu na vaskršnjoj izložbi.

Na završnoj priredbi glumci su odigrali „Klovnovsku olimpijadu“ i „Bajku letećeg praseta“. Predstavljena je i Montesori školica, koja je revolucionarni metod vaspitanja i obrazovanja djece od 3 do 6 godina po načelima poznate italijanske pedijatrice Marije Montesori i to je novinitet u centru od septembra ove godine.

Posjetioci su u holu imali priliku vidjeti izložbu radova polaznika kreativne radionice ovog centra.

Edukativni centar „Big Ben“ je u četvrtak 9. juna održao i javni čas radionice glume u Cekovića kući, a gosti su bili mališani iz vrtića „Buba mara“.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/big-ben-12-06-2016/] width=[54] height=[54] title=[Edukativni centar „Big Ben“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[90]}

(www.palelive.com)

Save

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare