Održana završna priredba Dječijeg vrtića Cvrčak

0

Sinoć je u Kulturnom centru Pale održana završna priredba kojom je u školu ispraćena peta generacija predškolaca Dječijeg vrtića „Cvrčak“.

Djeca su na pozornici predstavila različite države noseći prepoznatljive kostime i scenske rekvizite. Ređale su se Škotska, Švedska, Kenija, a osim geografije, najzanimljivijih pojedinosti o velikim zemljama, duh zemalja je donijet na pozornicu uz mnogo plesa i muzike.

Prva generacija ovog vrtića koja je izvedena od prve godine do polaska u školu se tako na najbolji mogući način oprostila od svojih vaspitača i spremno dočekala školske dane.

„Zahvalnost dugujemo roditeljima koji imaju mnogo razloga da budu ponosni na ovu djecu, jer je ovo jedna divna generacija“, uputila je zvahvalnost u ime Dječijeg vrtića „Cvrčak“ direktorica Ivana Savić.

Na kraju priredbe, djeca obučena u narodne nošnje su predstavila svoju zemlju.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/priredba-djeciji-vrtic-cvrcak-jun-2015/] width=[54] height=[54] title=[Održana završna priredba Dječijeg vrtića Cvrčak] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare