Održana priredba “Šapat u srcu” posvećena osmom martu

0

Mališani iz Dječijeg centra “Bubamara” održali su sinoć priredbu “Šapat u srcu” u Kulturnom centru Pale, povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena.

Direktor dječijeg centra “Bubamara” Slavka Brezo rekla je novinarima da je večeras nastupilo oko 140 mališana uzrasta od tri do šest godina.

“Tu je bilo pet vrtićkih grupa. Pripreme su počele početkom februara, a u sklopu programa preplitale su se recitacije, pjesmice, igrokazi, folklor, balet i sve ono što radimo i učimo u vrtiću”, navela je Brezo.

Ona je istakla da su djeca pokazala veliku zainteresovanost za pripremu da učestvuju i večeras su poslala dosta poruka ljubavi za bake, mame, tetke.

Brezova je dodala da je priredba bila i humanitarnog karaktera, a sav prikupljen novac biće proslijeđen Igoru Ćuraku koji od šeste godine boluje od dijabetesa.

Prema njenim riječima, od petka, 1. marta, počela je pripremna nastava za 75 mališana i trajaće do 31. maja, a realizuje se uz finansijsku pomoć Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i podršku opštine Pale.

Brezo je rekla da su mališani raspoređeni u tri vaspitne grupe, da je program zamišljen sa ciljem da se djeca socijalizuju, druže i ostvare kontakt sa drugom djecom, te da će u narednom periodu i oni biti uključeni u sve manifestacije koje vrtić bude organizovao.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments