Održana kros trka

0

ROGATICA – U Rogatici je danas održana međunarodna moto kros trka na kojoj su učestvovali motociklisti iz svih bivših jugoslovenskih republika.U klasi MH-2 pobijedio je Branko Antić iz Auto-moto kluba “Kopaonik-Brus” iz Srbije. Drugo mjesto pripalo je Ivanu Kundidu iz Moto-kluba “Cetina-Grab” iz Hrvatske, a treći Marko Kostić iz Moto-kluba “Kostić” iz Pirota.


U klasi MH-turist prvi je bio Josip Bičanić iz Moto kluba “Požega” iz Hrvatske,drugi Ciril Podžgaj iz Auto-moto kluba “Šentvid” iz Slovnije, a treći Boško Rezo iz Auto-moto klub “Uskoplje” iz Uskoplja.

Najbolji u klasi MH-open bio je Marko Leljak Auto-moto klub “Jastrebarsko” iz Hrvatske, drugi Miloš Đorđević i Moto kluba “Sagmajster” iz Subotice, a treći Primož Jazbar iz Moto-kluba “Prijedor”.

Osim pehara i diploma, prvoplasirani u klasama MH-2 i MH-open dobili su novčane nagrade u iznosima 400 KM za prvo mjesto, 250 za drugo i 150 za treće mjesto. U klasi MH-turist novčana nagrada za prvo mjesto bila je 250 KM, za drugo 150 i treće 100 KM.

Trke su održane u organizaciji Auto-moto društva iz Rogatice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments