Održana kros trka

0

ROGATICA – U Rogatici je danas održana međunarodna moto kros trka na kojoj su učestvovali motociklisti iz svih bivših jugoslovenskih republika.U klasi MH-2 pobijedio je Branko Antić iz Auto-moto kluba „Kopaonik-Brus“ iz Srbije. Drugo mjesto pripalo je Ivanu Kundidu iz Moto-kluba „Cetina-Grab“ iz Hrvatske, a treći Marko Kostić iz Moto-kluba „Kostić“ iz Pirota.


U klasi MH-turist prvi je bio Josip Bičanić iz Moto kluba „Požega“ iz Hrvatske,drugi Ciril Podžgaj iz Auto-moto kluba „Šentvid“ iz Slovnije, a treći Boško Rezo iz Auto-moto klub „Uskoplje“ iz Uskoplja.

Najbolji u klasi MH-open bio je Marko Leljak Auto-moto klub „Jastrebarsko“ iz Hrvatske, drugi Miloš Đorđević i Moto kluba „Sagmajster“ iz Subotice, a treći Primož Jazbar iz Moto-kluba „Prijedor“.

Osim pehara i diploma, prvoplasirani u klasama MH-2 i MH-open dobili su novčane nagrade u iznosima 400 KM za prvo mjesto, 250 za drugo i 150 za treće mjesto. U klasi MH-turist novčana nagrada za prvo mjesto bila je 250 KM, za drugo 150 i treće 100 KM.

Trke su održane u organizaciji Auto-moto društva iz Rogatice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare