Održana akcija darivanja krvi u OŠ „Srbija“

0

U subotu 23. maja u organizaciji OŠ „Srbija“ i OO Crvenog krsta Pale u prostorijama OŠ „Srbija“ je održana humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Akciju su pokrenuli članovi kolektiva ove škole na čelu sa direktorom Neđom Ždralom koji je izjavio da se nada da će ova akcija postati tradicionalna i da nije slučajno što je organizovana u okviru obilježavanja Dana učeničkih dostignuća u OŠ „Srbija“.

„Prosvjetni radnik treba da bude primjer u mnogim stvarima, pa tako i u aktivnostima humanog karaktera“, naglasio je Ždrale i dodao da će se centralna svečanost održati u ponedjeljak u 13.00 časova u prostorijama škole.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi, pod nazivom „Darujte krv, spasite život“ obavljena je od strane ljekara i medicinskog osoblja iz bolnice Kasindo. Akciji se odazvalo 29 lica, a krv su darivala 22 lica.

Dan učeničkih dostugnuća OŠ „Srbija“ se obilježava već petu godinu zaredom na dan Svetih Ćirila i Metodija.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/darivanje-krvi-os-srbija-24-5-2015/] width=[54] height=[54] title=[Održana akcija darivanaj krvi u OŠ „Srbija“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare