Održan plivački miting

0
Održan plivački miting

MILIĆI – Na bazenima “Boksitovog” turističko-ugostiteljskog kompleksa “Motel Milići” danas je održano takmičenje u plivanju, uz učešće 30 takmičara iz Republike Srpske i Srbije.
Takmičenje je organizovala kompanija “Boksit” u okviru “LJetnog festivala kulture i sporta – Milići 2018”.

“Plivački miting organizujemo treću godinu za redom. Zadovoljni smo brojem i kvalitetom učesnika, koji je svake godine na višem nivou”, rekao je Srni pomoćnik izvršnog direktora u Sektoru za turizam i kulturno-sportske aktivnosti u kompaniji “Boksit” Milenko Lalović.

U konkurenciji muškaraca pobjednik trke na 50 metara bio je Gradimir Miladinović iz Trebinja, drugo mjesto pripalo je Siniši Mišiću iz Milića, a treće Aleksandru Jeftiću iz Zvornika.

Pobjednik trke na 100 metara u konkurenciji muškaraca bio je Bojan Nikolić iz Milića, drugi je Milan Kovačević iz Vlasenice, a treći Aleksandar Jeftić iz Zvornika.

Pobjednica trke na 50 metara u konkurenciji žena bila je Milićanka Blaženka Jovanović, drugo mjesto pripalo je Mariji Drakulić iz Vlasenice, a treće Aleksandri Kovačević iz Vlasenice.

U grupi takmičara uzrasta od šest do 10 godina pobjednik trke na 25 metara bio je NJegoš Šalipurević iz Milića, dok je drugo mjesto osvojila Angelina Dukić iz Beograda.

Pobjednik trke na 25 metara za takmičare od 10 do 14 godina bio je Jovan Dukić iz Beograda, drugo mjesto pripalo je Luki Maksimoviću iz Beograda, a treće Nađi Đurić iz Beograda.

Prigodne novčane nagrade, medalje i diplome najuspješnijima uručio je predsjednik Kompanije “Boksit” Rajko Dukić.

Kompanija “Boksit” iz Milića za ovo takmičenje obezbijedila je nagradni fond od 2.000 evra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments