Održan Memorijalni turnir u šahu „Mihailo Malinić“ 2014

0

U subotu 15. novembra u prostorijama OŠ „Srbija“ u Palama održan je turnir u znak sjećanja na Mihaila Malinića, dječaka koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u avgustu ove godine.

Organizator turnira je porodica pokojnog Mihaila i Omladinski šahovski klub „Gambit“ čiji je Mihailo bio član.

Na otvaranju turnira drugovi i drugarice sa kojima je igrao šah pročitali su nekoliko tekstova koje su posvetili Mihailu, a učenici iz razreda su postavili ruže pored fotografije sa njegovim likom.

Na turniru su učestvovali OŠK „Mat“ iz Istočnog Sarajeva, OŠK „Junior“ iz Sarajeva i domaćin OŠK „Gambit“. Ukupno je nastupilo 38 takmičara. Svaki učesnik je dobio neki dar (knjigu, suvenir…), a najuspješniji takmičari su osvojili medalje.

Želja kluba i porodice je da sjećanje na Mihaila živi kroz šahovsku igru njegovih drugara i da turnir postane tradicionalan.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/memorijalni-sahovski-turnir-mihailo-malinic-2014/] width=[54] height=[54] title=[Održan Memorijalni turnir u šahu „Mihailo Malinić“ 2014] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare