Održan memorijal „Dragan Renovica“

0

Vladimir Stanojčić, član Smučarskog kluba Zlatibor, pobjedio je u trci seniora u smučarskom trčanju na 10 kilometara na tradicionalnom 12. Memorijalu „Dragan Renovica“ koji je održan na Ravnoj Romaniji kod Sokoca. U trci juniora na 10 kilometara pobijedio je Amar Garibović, član smučarskog kluba „Jelenak“ iz Sjenice, a u trci starijih omladinaca na stazi od osam kilometara najbrži je bio Nemanja Vuković iz „Romanije“. Goran Košarac iz Smučarskog kluba Istočno Sarajevo pobijedio je u kategoriji mlađih omladinaca na šest kilometara, a Tanja Karišik olimpijka i članica „Romanije“, bila je prva u trci juniorki na šest kilometara, dok je njena klupska drugarica Ivana Kovačević pobijedila u trci mlađih omladinki na šest kilometara.

U takmičenju starijih pionira na šest kilometara prvi je bio Zdravko Rajić iz Romanije, a kod starijih pionirki na četiri kolometra pobijedila je Sanja Kusmuk smučarka „Romanije“.

U trci mlađih pionira i pionirki na četiri kilometra prva mjesta osvojili su Boris Škipina i Teodora Đukić, oboje iz „Romanije“.

U kategoriji cicibana pobjedio je Marko Stanojević član „Romanije“, a cicibanki Sara Krajišnik iz Smučarskog kluba Istočni Stari grad.

Na takmičenju je učestvovalo 70 skijaša iz sedam klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.

Takmičenje je održano u znak sjećanja na Dragana Renovicu, nekadašnjeg trenera i takmičara Smučarskog kluba Glasinac – Karavan iz Sokoca, koje je i organizatora takmičenja zajedno sa sokolačkim Sportskim društvom „Glasinac“.

Pokroviterlji Memorijala bili su opština Sokolac i grad Istočno Sarajevo.

(RTV IS)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare