Održan koncert za pomoć u liječenju Miloša Božovića

0

Na Palama je održan humanitarni koncert omladine Crvenog krsta Pale za pomoć mladom sportisti Milošu Božoviću iz Istočnog Sarajeva, koji je već dvije godine u komi i za čije je liječenje u Štutgartu potrebno 300.000 KM.
Stefan Terzić iz Opštinske ogranizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža rekao je da je Božović u stabilnom stanju i da bi polovinom sljedeće sedmice trebalo da bude prebačen u NJemačku.

„Do sada smo prikupili dvije trećine sredstava, zahvaljujući humanim ljudima. Nadamo se ćemo ostvariti mnoge zajedničke ciljeve i spasiti mnoge živote“, istakao je Terzić i zahvalio stanovnicima Pala što su pokazali humanost i volju da pomognu.

Volonter Crvenog krsta Pale Nevena Maletić rekla je da je Omladinski klub Crvenog krsta Istočna Ilidža inicijator najvećeg broja akcija za Miloša Božovića.

„Ponosni smo na veliki broj sugrađana iz Istočnog Sarajeva koji su podržali ovu akciju“, istakla je Maletićeva.

Na humanitarnom koncertu sinoć su u Kulturnom centru Pale učestvovali „Padrino bend“, Anđela Sefer, Marijana Kapuran, predstavnici Edukativnog centra „Big Ben“, Kulturno-umjetničko društvo „Mladost“ sa Pala, bend „Trio akustik“ i Slaviša Savić, koji je za ovu priliku napisao pjesmu „Igrači života“.

Devetnaestogodišnji Miloš, koji je bio golman Fudbalskog kluba „Slavija“, povredu glave doživio je tokom meča juniorskih ekipa „Slavije“ i „Zvijezde“ iz Gradačca, i, nažalost, i dalje je u komi uprkos naporima ljekara, višemjesečnom liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu i velikom broju operacija.

Porodici Božović može se pomoći i uplatom na namjenski žiro račun za Miloša Božovića broj: 562-01281157692-32 kod NLB banke Istočno Sarajevo, te uplatom iz inostranstva na devizni račun IBAN: BA395620128126402663 Opštinska organizacija Crvenog krsta Istočna Ilidža, Trg Kralja Aleksandra pet, 71123 Istočno Sarajevo, te SVIFT BIC: RAZBBA22 NLB banka Milana Tepića br. 4, 78000 Banjaluka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare