Odbojkaši Studenta se spremaju za novu sezonu

0

Odbojkaši “Studenta” iz Pala članovi Premijer lige BiH pripremaju se za novo prvenstvo. Poslije okupljanja i rada na sticanju fizičke sprema na terenu SC “Vlajko Petrović” u kombinaciji sa radom u teretani ušli su u drugu fazu priprema koja se zasniva na radu sa loptom u dvorani na Stambulčiću.

Treneru ekipe Vladanu Saviću i njegovom saradniku Gaji Saviću na raspolaganju su sljedeći igrači: Marko Tadić, Predrag Košarac, Bojan Aleksić, Srđan Furtula, Bojan Tomić, Damjan Čvoro, Milan Matović, Marko Dejanović, Ognjen Veselinović, Peđa Močević, Miloš Janković i prinova u redovima “Studenta” Milan Boršner koji igra na mjestu korektora, donedavno igrač Mokrog.

U odnosu na prošlu sezonu nedostaju: Bojan Čvoro koji je prešao u OK “Mokro”, Marko Sladoje i Aleksandar Skakavac su u redovima Sutjeske iz Foče, a neizvijesan je i status izvarednog organizatira igre “tehničara “Dušana-Banje Perišića koji je na probi u Budvanskoj Rivijeri.

Odbojkaši “Studenta” sezonu otvaraju u Modriči (17.09), polufinalnom utakmicom Kupa Republike Srpske kad igraju sa “Optimom”.

O ambicijama Paljana za narednu sezonu naš najbolji igrač i kapiten Marko Tadić smatra, da je najvažnije izbjeći borbu za opstanak i naravno da će dati sve od sebe da ostvare što bolji plasman, a vjeruje da imaju kvalitet za sredinu tabele.

“Studentima” želimo mnogo sportske sreće i da drugi dio prvenstva odigraju u novoj dvorani što bi u priličnoj mjeri olakšalo funkcionisanje kluba.

(www.palelive.com / ČM)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments