Odata pošta Željku Markoviću

0

SOKOLAC – Na spomenik bivšem načelniku Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Željku Markoviću u selu Margetići kod Sokoca položeno je cvijeće danas kada se navršava 11 godina od njegovog ubistva.

Vjenac i cvijeće su položili delegacija ove opštine na čelu sa načelnikom Milovanom Bjelicom, pripadnici sokolačke Policijske stanice, rodbina i prijatelji.

Milena Marković, majka ubijenog Željka, rekla je novinarima da živi u nadi da će se saznati ko je ubio njenog sina i za to odgovarati.

“Svaki put priča ista, mogla bi se pričati godinama… Živim u nadi da ću saznati ko je ubio mog sina i da će taj stati pred lice pravde i odgovarati”, kaže ona.

Otac ubijenog Slobodan Marković rekao je da gotovo izgubio nadu da će dok je živ biti otkriven ubica njegovog sina.

“Ne možemo ostati mirni, dok smo živi.Nekad kažu da ima pomaka u istrazi, ali to kasnije poreknu. Sve se to odvija u jednom zamršenom klupku. Ne vjerujem da će, dok sam živ, biti otkriveno ko je ubio mog Željaka”, rekao je novinarima Slobodan Marković.

U dvorištu porodične kuće na Sokocu 24. septembra 2002. godine ubijen je Željko Marković, načelnik tadašnjeg CJB Srpsko Sarajevo.Ovo ubistvo još nije rasvijetljeno.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments