Odata pošta poginulim policajcima

0
Odata pošta poginulim policajcima

ZVORNIK – Pomenom i polaganjem vijenaca na spomen-ploču 11 poginulih policajaca u odbrambeno-otadžbinskom ratu i sjećanjem na policajca Dragana Đurića koji je poginuo u terorističkom napadu na Policijsku stanicu prije tri godine, u Policijskoj upravi Zvornik danas je obilježen 4. april, Dan policije Republike Srpske.

Pomen je služilo mjesno sveštenstvo, a vijence su položili predstavnici Policijske uprave i Gradske uprave Zvornik, te boračkih organizacija proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata.

Načelnik Policijske uprave Zvornik Goran Abazović rekao je da nikada neće biti zaboravljeni poginuli policajci, koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske.

„Ovo je prilika da sa predstavnicima lokalne zajednice i boračkih udruženja položimo cvijeće na spomen-ploče naših poginulih kolega koji su dali živote za Republiku Srpsku“, naveo je Abazović.

On je podsjetio da je obaveza policije da svojim radom na terenu doprinosi da građani Republike Srpske budu što bezbjedniji.

Abazović je rekao da je trenutni bezbjednosni ambijent povoljan, naglasivši da tome doprinos daje ova policijska uprava.

U okviru obilježavanja Dana policije Republike Srpske, pripadnici Policijske uprave Zvornik su dali krv, organizovali prezentaciju materijalno-tehničkih sredstava i predavanja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja za učenike osnovnih škola, kao i za predškolski uzrast, te prijem za penzionisane kolege.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments