Od sutra polasci iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva

0

Kompanija „Centrotrans-eurolajns“ u saradnji sa Olimpijskim centrom „Jahorina“ od sutra do 28. februara organizovaće svakodnevno prevoz putnika na relacijama Sarajevo – Jahorina, te Istočno Sarajevo – Pale – Jahorina.

Iz ove kompanije saopšteno je da će autobus za Jahorinu iz Sarajeva polaziti u 8.30 časova ispred Doma zdravlja na Ilidži, sa usputnim stajalištima na Stupu, Nedžarićima, Alipašinom Polju, Otoci, Socijalnom, Pofalićima, Zemaljskom muzeju, Skenderiji, Drveniji, Vijećnici i Palama.

Povratak sa Jahorine je u 16.00 časova. Do 28. februara polasci će biti organizovani svakodnevno, a tokom marta vikendom.

Polasci će biti organizovani i sa autobuske stanice Istočno Sarajevo sa istim terminom na relaciji Istočno Sarajevo – Pale – Jahorina.

Cijena kupona, kojim se osim prevoza ostvaruju i dodatne usluge, iznosi pet KM za odrasle u jednom pravcu, dok je cijena u oba smjera sedam KM.

Djeca do sedam godina plaćaju tri KM, a kupon za prevoz u oba smjera pet KM.

Kupljeni kupon, osim prevoza, omogućava u objektima Hotela „Bistrica“ popust od 50 odsto na cijenu kafe ili čaja i korištenje bazena, te sarajevski roštilj za šest KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare