Očekuje se uspješna sezona na Jahorini

0

Na Jahorini se ove zime očekuje dobra i uspješna turistička sezona, rekao je rukovodilac marketinga i prodaje u Olimpijskom centru „Jahorina“ Dragan Sokolović na Međunarodnom sajmu „Ekspozim“ u Beogradu.

Sokolović je istakao da je za Jahorinu srpsko tržište najbitnije u regionu, zbog velikog broja gostiju koji dolaze iz Srbije.

„Jahorina je trenutno velika destinacija za naše okvire. Imamo 5.000 kreveta, 20 kilometara skijaških staza, dijelom modernizovani transport i dijelom osnježeno skijalište, tako da se Jahorina polako približava vodećim centrima u regionu i šire“, rekao je Sokolović novinarima na štandu Turističkog centra Jahorina.

On je naveo da je u Olimpijskom centru ovog ljeta i jeseni urađeno mnogo na uređenju skijališta i na poboljšanju usluga u hotelu „Bistrica“, tako da se očekuje uspješna turistička sezona.

Sokolović je istakao da su cijene na Jahorini ove godine, kada je riječ o ski-pasu, nešto niže nego prošle godine.

„Jahorina je najjeftinije skijalište po pitanju cijene ski-pasa i mislimo da je to najbolji odnos kvaliteta i cijene. Kada je riječ o cijenama u hotelima, konkretno u našem hotelu `Bistrica` one iznose od 33 do 55 evra. Jahorina je prošle godine imala velike probleme i nadamo se da se takva godina neće zadugo ponoviti. Spremni smo sa sistemom za vještačko osnježavanje i čekamo pravu temperaturu da bismo počeli sa proizvodnjom snijega“, rekao je Sokolović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments