Obuka za direktore škola

0

ZVORNIK – U Zvorniku je danas provedena obuka za direktore osnovnih i srednjih škola sa područja ove opštine na temu „Upravljanje projektima“, koju je organizovala Misija OEBS-a u BiH. Portparol OEBS-ove kancelarije u Tuzli Danica Pelemiš Subotić rekla je novinarima da je u Zvorniku predstavljen pristup uspješnog upravljanja projektnim procesom u svakodnevnom radu u školi.


Ona je istakla da se uspješnost rada jedne škole ogleda u učešću i planiranju, te u pripremi i pisanju projekata, koji imaju za cilj da poboljšaju obrazovni proces i život u školskim klupama.

„Misija OEBS-a u BiH podržava obrazovne institucije i udruženja u njihovim nastojanjima da osposobe svoje kadrove kako bi iskoristili postojeće kapacitete i poboljšali svoj rad“, rekla je Subotićeva.

Direktor Osnovne škole „Petar Kočić“ iz Kozluka kod Zvornika Nikola Ristanović rekao je da je obuka iz ove i svake druge oblasti korisna i da uvijek postoji potreba za sticanjem novih saznanja.

Ristanović je istakao da ova škola ima dobru saradnju sa nevladinim organizacijama, sa kojima je u dosadašnjem periodu uradila dosta projekata koji su doprinijeli poboljšanju radnih uslova učenika i nastavnika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare