Obnovljene prostorije Omladinskog centra

0

MILIĆI – Omladinski savjet opštine Milići obilježio je danas 12 godina rada i krsnu slavu – Svetog velikomučenika Đorđa Kratovca, a tim povodom svečano su otvorene renovirane prostorije Omladinskog centra u koje je uloženo 5.000 KM.

Renovinara prostorije centra otvorili predsjednik milićkog Omladinskog savjeta Stefan Milić, izvršni direktor za poslove osiguranja u “Drina osiguranju” Valentino Janković i izvršni direktor u Kompaniji “Boksit” Momir Lazarević.

Milić je rekao novinarima da je obnova prostorija Omladinskog centra realizovana, zahvaljujući podršci Kompanije “Boksit” i “Drina osiguranja”.

“Ovo je rođendanski poklon najjačih milićkih kompanija i mi smo im na tome zahvalni. To je rezultat dobre saradnje ovdašnjih firmi i omladine, ali i potvrda da postoje društveno odgovorna preduzeća, koja prepoznaju mogućnosti i potrebe mladih ljudi”, rekao je Milić.

Izvršni direktor u Kompaniji “Boksit” Momir Lazarević rekao je novinarima da je Kompanija u ovom projektu učestvovala sa građevinskom operativom, koja je uredila prostorije Omladinskog centra.

“Nastojaćemo i ubuduće da, u granicama naših mogućnosti, pomognemo rad ovakvih organizacija”, rekao je Lazarević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments