Obilježena krsna slava MUP-a Srpske

0
Obilježena krsna slava MUP-a Srpske

FOČA – Policijska uprava Foča obilježila je danas krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske – Aranđelovdan polaganjem vijenaca i prisluživanjem svijeća na Centralnom spomen-obilježju poginulim borcima.

Odata je počast stradalim pripadnicima policije ispred spomen-ploče u zgradi Policijske uprave i poručeno da je obaveza policije da se sjeća i čuva djelo onih koji su dali život u odbrambeno-otadžbinskom ratu, ali i da nastavi da čuva Republiku Srpsku, kao i mir i bezbjednost svih građana.

Zamjenik načelnika Policijske uprave Foča Radenko Vasiljević rekao je da pripadnici ove uprave, u čijoj je nadležnosti šest opština regije Stara Hercegovina, uspješno realizuju planirane poslove i uvijek su spremni da odgovore na sve zadatke i izazove.

On je naglasio da su mir i bezbjednost građana prioritet rada Uprave.

„Pripadnici MUP-a Republike Srpske, a samim tim i pripadnici Policijske uprave Foča svakodnevno se suprotstavljaju različitim oblicima negativnog društvenog ponašanja, suprotstavljamo se kriminalitetu, održavamo javni red i mir. Možemo ocijeniti da je bezbjednosna situacija na ovom prostoru dobra, što ćemo održati u narednom periodu“, naveo je Vasiljević.

Čestitajući krsnu slavu pripadnicima Policijske uprave Foča, načelnik opštine Radisav Mašić istakao je da je policija najznačajniji faktor za očuvanje mira, stabilnosti i bezbjednosti, što radom i rezultatima svakodnevno i pokazuje.

Obilježavanju krsne slave, osim predstavnika lokalne uprave, prisustvovali su brojni gosti i penzionisani radnici Uprave.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare