Obilježen jubilej druženjem sa klijentima

0
Obilježen jubilej druženjem sa klijentima

FOČA – Trebinjska filijala Mikrokreditnog društva „Mikrofin“ organizovala je danas u Foči druženje sa klijentima, saradnicima i prijateljima, povodom 20 godina djelovanja u BiH.

Šef Filijale Nenad Kandić naveo je da je veliki uspjeh „Mikrofina“ što su tokom ovih 20 godina pomogli brojnim preduzetnicima, poljoprivrednicima i fizičkim licima da ostvare svoje finansijske ciljeve i potrebe, a pritom su i sami rasli zdravo i profitabilno, poslujući na društveno-odgovornim osnovama.

„Zadovoljstvo je proslaviti ovako važan jubilej u društvu klijenata, saradnika i prijatelja `Mikrofina` ovdje u Foči. Naše opredjeljenje je da i dalje ulažemo u preduzetništvo i inovacije, kao i u sve grane poljoprivrede“, rekao je Kandić.

„Mikrofin“ je u Foči za kratko vrijeme postao prepoznatljiv po povoljnim malim i mikrokreditima, prije svega u oblasti poljoprivrede, ali i u preduzetništvu.

Ovo društvo se istaklo i društveno odgovornim odnosom prema zajednici u kojoj posluje, pomažući raznim donacijama bolnice, škole i vrtiće.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare