Obilježen Dan škole sveti Ćirilo i Metodije

0

Osnovna škola „Srbija“ danas je lomljenjem slavskog kolača i svečanom priredbom obilježila Dan škole svetog Ćirila i Metodija. Tom prilikom učenici OŠ „Srbija“ i područne OŠ „Podgrab“ su izveli zanimljiv program ispunjen pjesmom, glumom i recitovanjem.

Bila je to dobra prilika da se predstave učenička dostignuća i napravi presjek urađenog na poboljšanju uslova i nastave u proteklom periodu.

„U proteklih osam godina smo investirali milion i tristo osamdeset hiljada maraka u OŠ „Srbija“ i područnu školu u Podgrabu, zahvaljujući našoj opštini, Vladi RS, Vladi Srbije i World Vision-u. Nadamo se da ćemo i u budućnosti raditi na unapređenju kako bi učenici imali još bolje uslove za rad“, izjavio je u svom obraćanju direktor OŠ „Srbija“ Neđo Ždrale.

Obilježavanju Dana škole prisustvovali su predstavnici lokalne vlasti, institucija sa područja naše opštine, direktori i nastavnici, članovi školskog odbora, nastavni kadar i učenici.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/dan-skole-ciril-metodije-maj-2018/] width=[87] height=[87] title=[Obilježen Dan škole sveti Ćirilo i Metodije] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare