Obilježen Dan policije Republike Srpske

0

ISTOČNO SARAJEVO – Odavanjem počasti policajcima koji su dali život u stvaranju Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, Policijska stanica Istočno Sarajevo obilježila je 4. april – Dan policije Srpske.

„Porodice poginulih kolega i predstavnici lokalne zajednice položili su cvijeće na spomenik poginulim pripadnicima policije ispred naše Policijske stanice, te na spomen-obilježju prvog načelnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Zorana Cvijetića, kao i prerano preminulog načelnika Centra Mome Vukovića“, izjavio je novinarima komandir Policijske stanice Saša Vitković.

On je dodao da je dosta kolega, sa kojima je započeo ovaj težak i veoma odgovoran posao, dalo živote u stvaranju Republike Srpske.

Vitković je istakao da se porodicama poginulih policajaca, koje pripadnici Policijske stanice Istočno Sarajevo redovno posjećuju, u skladu sa mogućnostima pruža sva potrebna podrška i pomoć.

On smatra da je danas mnogo lakše raditi u odnosu na prethodne godine, te da policija nastoji da što više poboljša stanje bezbjednosti na ovom području.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare