Obilić spremno čeka Radnik BN Basket

0

Paljanski Obilić, novi član klupske košarkaške elite Republike Srpske tokom vikenda startuje u novoj 2018/19 sezoni, a sam plasman u Prvu ligu bio je sigurno jedan od najljepših sportskih događaja u Palama 2018. godine.

Prva liga je zahtjevna, kvalitetom je izazovno takmičenje. U klubu to dobro znaju pa su radili na jačanju igračkog kadra.

Prema kazivanju stratega Paljana, dvadesettrogodišnjeg Blagoja Šojića, najmlađeg trenera u prvoligaškom karavanu Srpske, sastav je popunjen na svim pozicijama. Pripreme su počele početkom septembra, odigrane su i kontrolne utakmice i Paljani spremno ulaze u prvenstvo. Primarni je cilj zadržati status prvoligaša.

Boje Obilića u novoj sezoni će braniti: Igor Gordić; Darko Rističević; Strefan Slijepčević; Saša Furtula; Srđan Jokić; Marinko Perović; Aleksandar Baričanin; Gordan Janjić; Petar Šurbat; Oliver Klačar; Igor Vidović; Miloš Milošević; Radomir Rebić; Filip Brezo; Vladan Nikolić; Andrej Borisogljebski; Mladen Karadžić i Branko Zaklan.

Na otvaranju sezone tokom vikenda košarkaši Obilića na premijeri dočekaće Radnik BN Basket iz Bijeljine.

Izabranici Blagoja Šojića spremno, hrabro i s vjerom u svoje snage ulaze u meč i nadaju se najboljem te pozivaju ljubitelje sporta iz Pala, a posebno košarke da sa trebina podrže sastav u nastojanju da slavljem otvore sezonu.

Utakmica između “Obilića” i Semberaca na rasporedu je u nedelju 21. oktobra u dvorani “Peki” u Palama sa početkom od 18.00 časova.

 

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.

 

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments