Obezbijeđena sredstva za besplatno skijanje najmlađih

0

ISTOČNO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo obezbijediće potrebna finansijska sredstva da bi najmlađi sugrađani iz predškolskih ustanova mogli besplatno skijati na Jahorini, saopšteno je iz ove lokalne zajednice.

Opština Istočno Novo Sarajevo je donijela tu odluku nakon što je Olimpijski centar /OC/ „Jahorina“ obustavio primjenu ugovora o besplatnom korišćenju skijališta za djecu sa podričja ove lokalne zajednice.

Polaznici predškolskih ustanova „Vratite nam osmijeh“, „Patrijarh Pavle“ i „Maca“ sa područja opštine Istočno Novo Sarajevo, imaće priliku da u narednih pet dana nastave uživanje u zimskim čarolijama, savladaju osnovne tehnike skijanja i odlično se zabave, navodi se u saopštenju.

Opštinska uprava izražava iskreno žaljenje zbog odluke rukovodstva OC „Jahorina“ proistekle iz neodgovornog ponašanja pojedinaca u ovoj lokalnoj zajednici.

Primjena ugovora o besplatnom korištenju skijališta, koji je sklopljen sa OC „Jahorina“, obustavljena je od srijede, 19. februara, zbog zloupotreba ski-karata.

„Zloupotreba od nekoliko pojedinaca u periodu od 10. do 15. februara dovela je do prekida dosadašnje uspješne saradnje između OC i opštine Istočno Novo Sarajevo na uštrb građana koji su savjesno koristili usluge programa“, navedeno je ranije iz OC „Jahorina“.

Ugovor koji je djeci se područja grada Istočno Sarajevo omogućio besplatno skijanje potpisan je 2. januara na Jahorini.

(www.palelive.com/Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare