Обавјештење у сврху јавног увида

0

РЕПУБЛИКА СРПСКА
ОПШТИНА ПАЛЕ
Одјељење за просторно уређење и
стамбено комуналне послове

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

У складу са чланом 47. став 3. Закона о уређењу простора и грађењу („Службени гласник Републике Српске“, број: 40/13, 2/15, 106/15, 3/16, 104/18 и 84/19), Закључком о утврђивању нацрта измјена и допуна дијела Регулационог плана „Шкобаљ“ на иницијативу правног лица „СТАМ ПЕТРОВИЋ“ ДОО,  Закључком о утврђивању нацрта измјена и допуна дијела Регулационог плана „Пале-Центар“ на иницијативу правног лица „СТАМ ПЕТРОВИЋ“ ДОО, Закључком о утврђивању нацрта измјена и допуна Регулационог плана дијела посебног подручја „Јахорина“ (Гондола Партизан) на иницијативу АД ОЦ „Јахорина“ Пале и Закључком о утврђивању нацрта измјена и допуна Регулационог плана дијела посебног подручја „Јахорина“ на иницијативу Генералног секретаријата Владе Републике Српске, ови проведбени акти биће изложени од 18.10.2023. до 20.11.2023. године у сврху jавног увида.

Сва заинтересована правна и физичка лица могу извршити jавни увид у наведене документе и дати приједлоге, примједбе и мишљења на нацрт Плана, и то сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова у просторијама Одјељења за просторно уређење и стамбено комуналне послове, Пале, Улица романијска број 15.

Јавна расправа о Нацрту плана биће одржана након јавног увида. О мјесту, времену и начину одржавања јавне расправе, јавност и власници непокретности у обухвату Плана ће бити обавјештени путем средстава јавног информисања.

НАЧЕЛНИК ОДЈЕЉЕЊА
Гојко Југовић

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare