Novi prostor za komunalnu policiju

0

ZVORNIK – Odjeljenje za inspekcijski nadzor i Služba komunalne policije opštine Zvornik preseliće se do Nove godine u prizemlje zgrade zvorničke opštine, najavio je šef opštinske Službe za upravljanje ljudskim resursima Dragoljub Reljić.

Reljić je rekao novinarima da su se uslovi za useljenje inspektora i komunalnih policajaca stekli nakon što se iz ovog prostora u oktobru iselila Područna jedinica Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

„Useljenje inspektora i komunalne policije u prizemlje omogućiće da oni budu bliže građanima koji više neće morati da se penju na sprat zgrade opštine i traže ih po kancelarijama“, naveo je Reljić.

Prema njegovim riječima, u prostor koji oslobode inspektori i komunalna policija biće smještene službe koje su do sada imale problem sa nedostatkom prostora, a to su Odjeljenje za opštu upravu i Služba za upravljanje ljudskim resursima.

Područna jedinica Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove u Zvorniku od oktobra radi u novom, vlastitom prostoru koji je zamijenio dotadašnji, za njihove potrebe neuslovan i mali prostor.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare