Nove lokacije za kontejnere

0

ZVORNIK – Odjeljenje za prostorno uređenje opštine Zvornik u saradnji sa preduzećem „Vodovod i komunalije“ i Komunalnom policijom započelo je aktivnost na izmještanju kontejnera u gradskim ulicama Svetog Save, Vuka Karadžića i Karađorđevoj ulici.

Vršilac dužnosti načelika Odjeljenja za prostorno uređenje Boško Kojić rekao je novinarima da se izmještanje vrši u okviru rekonstrukcije glavnih gradskih ulica.

„Kontejnere ćemo izmjestiti na bolje lokacije koje su manje upadljive, ali time nećemo napraviti izmjene koje su građanima teško prihvatljive, jer će nove lokacije od postojećih biti udaljene najviše do 50 metara. Broj kontejnere nećemo smanjivati, nego ćemo gdje bude moguće povećati“, najavio je Kojić i dodao da su o ovom pitanju otvoreni za primjedbe i sugestije građana.

Prema njegovim riječima, jedna od novina mogli bi da budu i podzemni kontejneri. „Za određene lokacije tražimo tehnička rješenja i ponude za podzemne kontejnere čija je prednost u tome što se dobija veći slobodan prostor, jer su nad zemljom kante, a kontejneri su pod zemljom, a i estetski je ljepše, ali za sada još nam nije stigla nijedna ponuda“, istakao je Kojić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare