Novčani pokloni za dvije prvorođene bebe u novoj bolnici

0

ISTOČNO SARAJEVO – Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić posjetio je danas majke dvije prvorođene bebe na ginekološkom odjeljenju u novoj Bolnici „Srbija“ u Istočnom Sarajevu i uručio im novčane poklone.

„Posjetili smo majke koje su juče rodile dječake – prvorođene u novom objektu Bolnice `Srbija`“, rekao je Ćosić novinarima u Istočnom Sarajevu, dodajući da to ima simboliku da ovoj bolnici dolaze dobri dani.

On je dodao da medicinsko i ostalo osoblje ove bolnice, nakon niza godina, radi u renomiranom, infrastrukturno uređenom i opremljenom objektu.

„Sam izgled bolnice uliva sigurnost. Siguran sam da će kvalitet zdravstvene usluge koji nude zaposleni i ulaganje u njihovu obuku i obrazovanje doprinijeti boljem zdravlju pacijenata“, rekao je Ćosić.

Vršilac dužnosti direktora Bolnice „Srbija“ Nebojša Šešlija naveo je da je ova zdravstvena ustanova potpisala jednogodišnji ugovor sa firmom „Meditas“ koja će snabdijevati bolnicu kvalitetnom dječijom kozmetikom koju su majke do sada morale donositi.

Šef Odjeljenja za ginekologiju i akušerstvo Siniša Zubić rekao je da je ovo odjeljenje juče preseljeno u prostorije nove bolnice.

„Do ovog trenutka obavili smo tri prirodna poroda i maloprije jedan carskim rezom. Uslovi za rad su fantastični, svi se navikavamo na novi prostor, a pacijenti su zadovoljni prostorom i osobljem i mislim da je sada sve na vrhunskom nivou“, istakao je Zubić.

Majke prva dva rođena dječaka Milica Janjić i Dragana Damjanović kažu da su srećne što su se porodile u novim prostorijama ginekološkog odjeljenja. One su pohvalile stručnost i ljubaznost medicinskog osoblja Bolnice „Srbija“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare