Njegoš Purković pucao na policiju

0
Prilikom policijske racije u ugostiteljskom objektu „Laverna“ u Palama oko 23.00 sata, napustio ovaj objekat kroz prozor toaleta.

Dvadesetdvogodišnji Njegoš Purković iz Pala noćas je u paljanskoj Ulici Gavrila Principa pucao na pripadnike policije, ali niko nije povrijeđen, saznaje Srna u Centru javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo. Purković je ispalio jedan hitac, a zatim pobjegao u nepoznatom pravcu. U pucnjavi niko nije povrijeđen. Prethodno je Purković, prilikom policijske racije u ugostiteljskom objektu „Laverna“ u Palama oko 23.00 sata, napustio ovaj objekat kroz prozor toaleta.

Uviđaj je izvršen, a za Purkovićem se traga.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je za Purkovićem centralnu potjernicu po naredbi Opštinskog suda u Sarajevu koji ga tereti da je počinio krivično djelo teška krađa.

Policija traga za Purkovićem

Policija intenzivno traga za dvadesetdvogodišnjim NJegošem Purkovićem iz Pala, za kojim je MUP Republike Srpske (RS) raspisao centralnu potjernicu, izjavila je danas Srni portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Tešićeva je rekla da je MUP RS za Purkovićem raspisao centralnu potjernicu po naredbi Opštinskog suda u Sarajevu koji ga tereti za počinjena krivična djela teška krađa, odnosno krivična djela otuđenja putničkih motornih vozila na području Kantona Sarajevo.

Ona je dodala da je Purković od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela, a pripadao je i organizovanoj kriminalnoj grupi koja je krala vozila na području Kantona Sarajevo.

dnevniavaz.ba

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare