Нестао пакет са „ајфоном“, осумњичен радник брзе поште

0

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Полицијској станици Источна Илиџа пријављено је да у пописној документацији фирме за брзи превоз поште недостаје пакет са мобилним телефоном „ајфон 14 про макс“ за који је био задужен радник чији су иницијали Ф.К. из Сарајева.

У току је документовање кривичног д‌јела проневјера, након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву против овог лица бити достављен извјештај о почињеном кривичном д‌јелу, саопштено је из Полицијске управе у овом граду.

Полицији је пријављено да су лица В.Д. из Власенице и М.М. са Хан Пијеска, приликом санирања пута у мјесту Мало Поље, радном машином оштетили ограду у дужини од 30 метара којом је ограђено приватно имање.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је документовање кривичног д‌јела оштећење и одузимање туђе ствари.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су три кривична д‌јела, јавни ред и мир нарушен је два пута, а догодиле су се четири саобраћајне незгоде.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare